Nederlands - nl-NL
DSA Toolbox
Home Development Compilatie

Zelf compileren


 

Downloaden van de broncode

De broncode van DSA Toolbox kan je op 2 verschillende manieren verkrijgen. Je kan van http://dsatoolbox.sourceforge.net de broncode downloaden als tar.gz file. Dit is mogelijk van elke versie die officieel werd vrijgegeven. Een link naar de laatste versie vind je bij de downloads.

De broncode wordt ook beheerd in een Subversion repository. Ook op deze manier kan je de broncode van de officieel vrijgegeven versies verkrijgen. Bovendien kan je via deze manier de allerlaatste versie van de code uitchecken. Uitleg over Subversion kan je vinden op de Subversion website of in de documentatie op Sourceforge.

Lees meer: Downloaden van de broncode

 

Compileren

DSA Toolbox zelf compileren is niet moeilijk, het gehele compilatie en build proces wordt gestuurd dmv Maven. Ook het creëeren en vullen van de database en het aanmaken van de installers wordt door Maven uitgevoerd. 

 

Lees meer: Compileren

   
Verwendung der Marke und Inhalten von DAS SCHWARZE AUGE mit freundlicher Genehmigung der Ulisses Medien & Spiel Distribution GmbH.
Copyright © 2007 by Significant GbR für die Marke DAS SCHWARZE AUGE in Wort und Bild, by Alpers, Fuchs, Kramer, Neigel für die Inhalte.