Nederlands - nl-NL
DSA Toolbox
Home Documentatie Heldendocument

Heldendocument beheer

Dit tool is het tool waar DSA Toolbox eigenlijk om draait: het beheren van het karakterblad van een ODM held. In plaats van je gegevens op een blad papier bij te houden, doe je dat via dit programma digitaal. Je hebt steeds de mogelijkheid om een karakterdocument af te drukken als je gaat spelen. In tegenstelling tot de documenten van je medespelers, heb jij een duidelijk leesbaar document bij je.

Heldendocument beheer: overzicht

De Karakterblad Editor is het tool dat centraal staat in de DSA Toolbox. Je beheert er je gehele karakterblad mee: eigenschappen, talenten,... maar ook je spreuken, liturgieën, rituelen,..

Voor alle duidelijkheid even vertellen wat deze karakterblad editor niet is of doet:

  • het is geen karakter generator, voor het genereren van een held zijn er andere goede programma's, of, waarom niet gewoon met de boeken en een stapel papieren.
  • het zal ook niet proberen om de regels af te dwingen, je kan gegevens invullen die strijdig zijn met de regels. Even terzijde vermelden dat dat op een blad papier ook kan.

 

Lees meer: Heldendocument beheer: overzicht

 
Verwendung der Marke und Inhalten von DAS SCHWARZE AUGE mit freundlicher Genehmigung der Ulisses Medien & Spiel Distribution GmbH.
Copyright © 2007 by Significant GbR für die Marke DAS SCHWARZE AUGE in Wort und Bild, by Alpers, Fuchs, Kramer, Neigel für die Inhalte.