Nederlands - nl-NL
DSA Toolbox
Home

Wat is DSA Toolbox ?

DSA Toolbox is een software ter ondersteuning van het rollenspel 'Das Schwarze Auge', in het nederlands vertaald als 'Het Oog des Meesters'.

Bij het maken van je held kan je merken dat dit soms toch wel een hele administratie is, zeker als je je karakterblad voor de zoveelste maal moet overschrijven. En het is hier dat DSA Toolbox je ter hulp komt: het is een verzameling van allerlei kleine tools om o.a. je heldenblad te onderhouden. Maar tot dit beperkt het programma zich niet: aanmaken van kalenders, een databank met de paarderassen,...

Welke tools er allemaal bestaan, is te vinden bij de documentatie waar elk tool uitgebreid voorgesteld wordt. DSA Toolbox is een project dat zeker nog niet af is, de lijst van tools zal uitbreiden volgens wat er allemaal gevraagd wordt.

Weet je niet wat een rollenspel is, of ken je het Oog des Meesters niet, kijk dan zeker even onder 'wat is een rollenspel'.

Naast het klassieke 'Das Schwarze Auge' worden ook de varianten 'Myranor' en 'Die Dunklen Zeiten' ondersteund.

 


 

Verwendung der Marke und Inhalten von DAS SCHWARZE AUGE mit freundlicher Genehmigung der Ulisses Medien & Spiel Distribution GmbH.
Copyright © 2007 by Significant GbR für die Marke DAS SCHWARZE AUGE in Wort und Bild, by Alpers, Fuchs, Kramer, Neigel für die Inhalte.