Nederlands - nl-NL
DSA Toolbox
Home Home Licentie

Licentie

Om de auteurs van DSA Toolbox te beschermen, en ook om ervoor te zorgen dat de broncode van DSA Toolbox open blijft, dwz. vrij te downloaden en gebruiken door iedereen, is gekozen voor de  GNU General Public License v2.0 licentie, waarvan je de integrale tekst kan vinden op de GNU website en via het licentiemenu in het programma.

Deze licentie is een ingewikkelde tekst die als bedoeling heeft om de software en de schrijvers ervan te beschermen, maar bovendien ook de gebruikers van de software.

In het heel kort kan je hier lezen dat iedereen de software zonder restricties kan downloaden, gebruiken, kopieren, doorgeven, verkopen, zelfs aanpassen... op voorwaarde dat wat je doorgeeft, verkoopt, aanpast,... ook onder de GNU GPL licentie valt. De broncode is open voor iedereen en mag zelfs gebruikt worden in andere software, op voorwaarde dat de software waarin (delen van) deze software gebruikt worden, ook onder de GNU GPL licentie valt.

 

Verwendung der Marke und Inhalten von DAS SCHWARZE AUGE mit freundlicher Genehmigung der Ulisses Medien & Spiel Distribution GmbH.
Copyright © 2007 by Significant GbR für die Marke DAS SCHWARZE AUGE in Wort und Bild, by Alpers, Fuchs, Kramer, Neigel für die Inhalte.